Kameny měsíce listopad - Topaz a Citrín

The birthstones of November - Topaz and Citrine

Kameny měsíce listopad

Topaz a citrín, jsou výjimečné drahé kameny, které mají bohatou historii .Tyto kameny mají kořeny v různých kulturách. Ceněny jsou pro svou jedinečnost i krásu.U nás v Princess Jewellery najdete důkaz toho, jak tyto drahé kameny mohou být spojeny s moderním designem a tradičním šperkařským řemeslem.

Topaz a jeho odstíny

Topaz je známý pro svou škálu odstínů modré barvy od světle modré až po hlubokou azurovou. Světlejší odstíny modrého topazu jsou ideální pro šperky určené na každodenní nošení. Jeho jemné barvy přidávají do každého dne nádech jednoduchosti. A v jednoduchosti je krása, no ne?Jsou skvělou volbou pro náušnice nebo prsteny, které doplní váš každodenní styl. Na druhé straně hlubší azurová barva topazu získává na kráse a tajemství. Tyto odstíny jsou ideální pro vytváření šperků, které zdůrazní vaši jedinečnou osobnost, proto jsou často používány do nádherných náhrdelníku a náramků.

Citrín a jeho sluneční lesk

Jeho zářivé žluté odstíny jsou symbolem slunečního tepla a radosti. Jasné barvy Citrínu přinášejí život každému šperku. Princess Jewellery vytváří šperky s citrínem, které oslavují tuto sluneční krásu. Žlutá barva nám přináší vlnu pozitivního myšlení. Náhrdelníky zdobené citrínem přidávají vašemu vzhledu svěžest a šmrnc. Zatímco náušnice s tímto drahým kamenem vyzařují optimismus.

Topaz a Citrín v zlatě

Princess Jewellery volí žluté a bílé zlato jako ideální doplněk pro topazové i citrínové šperky. Tyto drahocenné slitiny zvýrazňují krásu těchto kamenů. Dodávají šperkům luxusní vzhled. S teplými odstíny žlutého zlata vytváří krásný kontrast modrý Topaz. Bílé zlato tvoří sofistikovaný protiklad k těmto kamenům.

Kolekce od Princess Jewellery

Jestliže hledáte jedinečné šperky zdobené topazem a citrínem, tak právě u nás v Princess Jewellery nabízíme široký výběr. Náušnice, prsteny, náhrdelníky a náramky jsou součástí naší kolekce, která se vyznačuje precizním zpracováním a nádherným designem.