Opál : přírodní kousek, co vám nesmí chybět

Opal: A Natural Gemstone You Shouldn't Miss

Dnes se podíváme na jeden z nejkrásnějších drahokamů, které zdobí naše šperky - opál. Proč je opál tak jedinečný a proč by měl být součástí vaší šperkové sbírky?

Modrý a bílý Opál

Opál je známý svou různorodostí, mezi dvě nejoblíbenější varianty patří právě modrý a bílý opál. Proč jsou tyto dva odstíny tak v módě? Modrý opál evokuje krásu oceánu a nebe, zatímco bílý opál září nevinností i čistotou. Jsou to barvy, které odrážejí klid či harmonii, spojují moderní eleganci přírodní krásy.

S čím kombinovat opál?

Pokud se ptáte, jak kombinovat opál se svými outfity, máme pro vás pár tipů. Modrý opál vypadá úžasně s bílými šaty nebo džínami, zatímco bílý opál dodá eleganci černým nebo šedým outfitům. Opálové náušnice mohou zdůraznit vaše oči, náhrdelník přiláká pohledy k vašemu krku a prsten dodá poslední kousek skládanky k dokonalému vzhledu.

Krása Opálu

Opál má schopnost měnit barvy, což z něj dělá fascinující kámen. Jakmile se dostane do kontaktu s denním světlem, můžete sledovat, jak se odstíny mění od modrých po zelené až dokonce růžové. Tato přirozená proměnlivost přidává šperkům opálu neskutečný lesk a magii. Když se podíváte na opál, můžete spatřit světy v jeho hřejivých odstínech. Každý opálový kousek je jako malý univerzum, který vás vtáhne svými barvami a jemnou změnou odstínů.

Naše opálová kolekce 

U nás najdete širokou škálu opálových šperků - od nádherných unikátních prstenů s modrým opálem zasazený ve žlutém zlatě až po majestátní prsten s bílým opálem v bílém zlatě. Co se týká náušnic, mohou vás zaujmout například královské zlaté náušnice s modrými opály. Jestliže však patříte mezi ty, co raději zdobí své zápěstí, tak právě pro vás bude ideální zlatý náramek s bílým opálem. Každý kousek je vyrobený s láskou a péčí. Naše kolekce je zde proto, abychom vám přinesli krásu a jedinečnost opálu a vnesli do šperků kus přirozené krásy. 

Opál je kámen, který fascinuje svou krásou a mystikou. Je to klenot, dodávající sebevědomí a rozjasní každý den. Pokud hledáte šperky, jenž zvýrazní vaši jedinečnost a eleganci, opál by měl být vaším prvním výběrem. Navštivte naši Princess Jewellery kolekci a objevte kouzlo opálu pro sebe.